Vi markerer verdensdagen for psykisk helse!

VERDENSDAGEN FOR PSYKISK HELSE 2016
Lørdag 8.oktober kl. 10-15
Kom til Torvet i Trondheim og møt organisasjoner som jobber for åpenhet omkring psykisk helse! I tillegg til arrangementet på Torvet byr vi på flere spennende møter i oktober:

Mandag 10.oktober
«Livet i endring, hva lar jeg det gjøre med meg?» Åpent møte om selvorganisert selvhjelp. Klokkeslett: 18-20. Sted: Magistratsalen Biblioteket. Arrangør: Selvhjelp Norge.

«ON/OFF», konsert i Frimurerlogen. Kl. 19-22. Inngang kr. 155,- Artister: Børge Pedersen, Skjalg Raaen, Bjørn Røstad, Bipolar Superstar, Betty Stjernen, Berit Hassel, Zevin DeCrosten, Erik Arnøy, Miriam LaBreche. Arrangør: Bipolarforeningen Trøndelag.

«Fremtidens psykiatri». Foredrag og brukererfaringer. Innlegg ved Liv Sjøvoll, divisjonssjef for psykisk helsevern, samt historier fra brukere av psykisk helsehjelp. Arrangør: Vårres Brukerstyrt senter og ADHD Norge Sør Trøndelag. Peisestua på Østmarka Kl. 18.00 – 20.00

Onsdag 12.oktober
«Historien om da livet forandret seg». Folkemøte i Storsalen på rådhuset. Klokkeslett: 18.30-20.30. Spennende innlegg fra fire organisasjoner: «Min angstkarriere», «Håpløst håp», «Vilde» og «Gruppearbeid». Arrangør: Angstringen Trondheim, Mental Helse (Ungdom), Bipolarforeninga og LINK Trondheim.
Torsdag 27.oktober
Angstringens 30-årsjubileum! Vi deler våre historier og byr på underholdning. Kl. 18.30-20.30. Sted: Storsalen på rådhuset. Gratis inngang.